Essentiële Oliën - Omgevingssprays - Complexen voor verstuiving

 

De lucht zuiveren, zich ontspannen, beter slapen, vrij ademhalen... aan jou om te kiezen. 

Door hun reinigende, opwekkende, stimulerende en kalmerende werking zijn de Complexen en Omgevingssprays met hun fijne en subtiele aroma hét hulpmiddel om een heerlijk geurende sfeer te scheppen, aangepast aan je humeur en aan je behoefte.

Ze bevatten allemaal Essentiële Oliën met E.O.B.B.G.-kwaliteit en hebben een aangenaam parfum. Ze zijn ideaal om te gebruiken via verstuiving of om te verdampen in heet water. Je kan ook enkele druppels aanbrengen op hoofdkussen, sjaal, papieren zakdoekje... Breng deze producten nooit puur aan op de huid en neem ze zeker niet oraal in.

De omgevingssprays zijn efficiënt en bijzonder gemakkelijk in gebruik. Je kan ze overal gebruiken, bv. op kantoor, openbare plaatsen, toilet, auto, keuken...

 

SPRAY - LUCHTZUIVERING

Zuivere lucht voor het hele gezin!

Deze omgevingsspray zorgt voor een zuivere lucht en verdrijft bacteriën, huisstofmijten en schimmels dankzij zijn zuiverende eigenschappen. Deze spray zorgt ook voor een vrijere ademhaling.

  • TIP: Ideaal voor de zuivering van slaap- en woonkamers, kantoren, toiletten, auto's ...
Aromatherapie_sprays_luchtzuivering

SPRAY - ONTSPANNING

Leef ontspannen!

Zin in een ontspannen sfeer? Deze omgevingsspray helpt om tot rust te komen en vermindert de dagelijkse spanningen dankzij zijn verfrissende en rustgevende eigenschappen.

  • TIP: Ideaal om te gebruiken bij kortstondige stress.
Aromatherapie_sprays_ontspanning

SPRAY - SLAAP

Geniet van een rustige en herstellende nacht!

Deze omgevingsspray bevordert het in slaap vallen dankzij zijn kalmerende eigenschappen. De rustgevende Essentiële Oliën garanderen een diepe en verkwikkende slaap. Deze spray zorgt ervoor dat je met een uitgerust gevoel de dag kan starten.

  • TIP: Ideaal bij problemen met het inslapen en doorslapen.
Aromatherapie_sprays_slaap

SPRAY - ADEMHALING

Adem vrij!

Deze spray zorgt voor een vrije ademhaling en versterkt ons natuurlijke afweersysteem dankzij de zuiverende eigenschappen van zijn samenstelling. Deze spray kan ook preventief gebruikt worden om ons beter te beschermen tegen winterkwaaltjes. Gebruik dan de spray om de lucht te zuiveren van de slaap- en woonkamers. Je kan dit doen door de spray in de kamer te verstuiven, door enkele keren te verstuiven op een zakdoek en deze in je buurt te leggen of door de E.O.'s te inhaleren boven een kom heet water.

  • TIP: Ideaal bij de eerste winterkoude en problemen met de luchtwegen.
Aromatherapie_sprays_ademhaling

COMPLEX - ADEMHALING

Dit complex werkt slijmoplossend en zuivert de ruimte voor een betere ademhaling. Het verhoogt de wee rstand en maakt de luchtwegen vrij zodat je gewapend bent tegen de winterkwalen.

Aromatherapie_complex_ademhaling

COMPLEX - RELAXEREND

Dit complex werkt verzachtend en ontspannend, helpt bij kortstondige stress en brengt emoties weer in evenwicht. Ook aangewezen om op een natuurlijke wijze de slaap te bevorderen. Ze geeft een diepe, rustige slaap en emotionele stabiliteit.

Aromatherapie_complex_relaxerend

COMPLEX - ZUIVEREND

Deze synergie geeft een aangename bloemige geur en werkt verfrissend, zuiverend en verkwikkend. Het verhoogt zo ook de concentratie.

Aromatherapie_complex_zuiverend

COMPLEX - DYNAMISEREND

Dit complex zorgt ervoor dat je beter zuurstof opneemt en jouw energiepeil verhoogt. De oliën activeren de creativiteit, inspireren en bevorderen de circulatie, wat verfrissend werkt op het intellect en zowel lichaam als geest dynamiseert.

  • TIP: Ideaal voor studenten.
Aromatherapie_complex_dynamiserend

COMPLEX - VERFRISSEND

Dit complex werd ontwikkeld om de ruimte te parfumeren en te verfrissen waardoor ze kwalijke geuren doet verdwijnen. De citrusvruchten zorgen voor een frisse fruitige geur en werken opmonterend.

Aromatherapie_complex_verfrissend

COMPLEX - ANTI-TABAK

Deze synergie zuivert rokerige of vervuilde lucht waardoor de storende geuren verdwijnen. De oliën zorgen voor een citrusfrisse atmosfeer. Ook de rokers zelf ondervinden baat bij dit complex: dankzij de zuivering van de lucht ervaren ze een verlichtende invloed op de luchtwegen.

Aromatherapie_complex_antitabak

Buienradar