Essentiële Oliën - Verstuivers

 

FUJI

Sterk medicinaal

Deze Fuji Verstuiver zorgt voor een perfecte microverstuiving van Essentiële Oliën. Hij is uiterst efficiënt en verspreidt alle aromatische bestanddelen in hun totaliteit. Alle waardevolle eigenschappen van de Essentiële Oliën worden behouden. De vermogensregelaar laat je toe om de kracht van de verstuiving te regelen. Dankzij de "timer" kun je een automatische cyclus programmeren waarbij de Essentiële Olie verneveld wordt met ingebouwde rustpauzes. Dit krachtige, maar stille toestel, is geschikt voor gebruik in alle ruimtes van het huis. Het glaswerk met dop is ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Aromatherapie_verstuiver_fuji

SIROCCO

Medicinaal

Met de Sirocco Verstuiver worden de Essentiële Oliën verneveld met een ventilator, die koude lucht door de Essentiële Oliën blaast, waardoor de oliën niet opwarmen of verdund worden in water. Hij verspreidt alle aromatische bestanddelen in hun totaliteit. Het is mogelijk om de kracht van verstuiving zelf te regelen en het toestel schakelt zichzelf uit na 30 minuten. De ingebouwde LED-lichtjes laten de verstuiver in verschillende kleuren oplichten en zorgen voor een ontspannen sfeer.

TIPS:

  • Veilig te gebruiken zonder toezicht of net vóór het slapengaan dankzij de automatische uitschakeling.
  • De verlichting kan geactiveerd worden zonder te verstuiven.
Aromatherapie_verstuiver_sirocco

ULTRASONE VERSTUIVER

Licht medicinaal & wellness

Bij deze verstuiver moet het reservoir eerst gevuld worden met water om er dan enkele druppels E.O. aan toe te voegen. Deze verstuiver verdampt dan het aromatische water door ultrasone trillingen. Hij zorgt voor een geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt. De LED-lichtjes die automatisch van kleur veranderen, zorgen samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een relaxte sfeer. Bij een te laag waterniveau schakelt het toestel zichzelf uit.

Buienradar