Corona Antigen Sneltest

 

Voel je je ziek ? Kom je terug van vakantie of vertrek je op reis ? Of heb je een evenement in het vooruitzicht?

Laat je bij ons in de apotheek testen met een snelle antigeentest.

  • Opgelet ! Een snelle antigeentest is niet hetzelfde als een PCR-test. Meer info over de verschillende testen vind je hier.
  • Controleer op voorhand of een snelle antigeentest voldoet aan de eisen van jouw eindbestemming of van het evenement.
  • De test is enkel gratis indien je over een activatiecode (CTPC code) beschikt (je vertoont COVID symptomen of je bent een terugkerend reiziger), anders kost de test 30 € (dit laatste is dus het geval wanneer je een Covid Safe Ticket of COVID-certificaat nodig hebt voor een evenement of een reis).
  • Je ontvangt het testresultaat via de CovidSave app of via mijngezondheid.be

De activatie- of CTPC-code (voluit Corona Test Prescription Code) heeft de volgende structuur : ####-####-####-#### (4 blokken van 4 letters/cijfers). Heb je nog geen CTPC-code ? Vraag deze dan aan via het invullen van de zelfevaluatie op mijngezondheid.be.

Opgelet ! Kinderen jonger dan 6 jaar, patiënten met langer dan 5 dagen symptomen, asymptomatische hoog-risico contacten, mensen die een ziekenhuisopname vereisten, nieuwe bewoners van een residentiële collectiviteit, clusters, … mogen nog steeds niet getest worden in de apotheek.

We testen tijdens de normale openingsuren van de apotheek (met eventueel een korte wachttijd als gevolg) behalve op dinsdag voormiddag en zaterdag ofwel op afspraak na het sluitingsuur van de apotheek. Klik hier voor het maken van een afspraak. Klik hier voor het opzoeken van een andere testlocatie in de Antwerpse regio.

Alle info m.b.t. het Coronavirus vindt u hierVoor vragen/info over het Coronavirus bel naar de gratis infolijn 0800 14689 of stuur een e-mail naar

 

Op zoek naar info over de corona vaccinatie ? Klik hier